Tillbaka till uppdragslista

Anestesisjuksköterskor till Lund för sommaruppdrag

Hyruppdrag 19/7-20/8 2021 för anestesisjuksköterska med ett par års erfarenhet inom thoraxanestesi alt mångårig erfarenhet från allmänanestesi inom hjärt/lungkirurgi
Kompetens att söva hjärtpatienter och lungpatienter är meriterande.

Hyruppdrag till 5/9 2021 för anestesisjuksköterska med kunskaper att söva patienter inom högspecialiserad vård gällande bl a tung cancerkirurgi och traumakirurgi (kirurgi, ortopedi, ÖNH och käkkirurgi. På jourtid kan även arbete inom området neurokirurgi och KK förekomma. Du behöver kunna söva både med gas respektive intravenös anestesi.

Hyruppdrag till 5/9 för anestesisjuksköterskor till kvinnosjukvård – all slutenvårdskirurgi inkl robot och snitt, all typ av neurokirurgi, all typ av ögonkirurgi inkl uppvak och onkologiska behandling som genomförs i anestesi inkl uppvak.

Som hyrsjuksköterska hos oss får du spännande och välbetalda uppdrag. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till tjänstepension med löneväxling. Du är försäkrad till och från arbetet och på arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

Du får en dedikerad konsultchef som blir din personlig kontakt som ger dig stöd, service och support. Du kan vara helt trygg med att du får den hjälp du behöver för att komma igång på ditt uppdrag. Behöver du hjälp med resa och boende står vi självklart till din tjänst.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig eller sök direkt via formuläret nedan.

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.