Tillbaka till uppdragslista

Allmänsjuksköterskor till vårdavd. i Borås

Hyruppdrag vecka 24-32 2021 för sjuksköterska med erfarenhet av hematolog och/eller onkologierfarenhet. Arbete på vårdavdelning med  hematolog-, onkolog-, lungcancer- och allmän medicinpatienter. Patienterna med tumör- och blodsjukdomar kan ha pågående behandling så som strålbehandling och/eller cellgiftsbehandling. Arbete dag, kväll, natt och helger.

Som hyrsjuksköterska kan du välja hur mycket du vill arbeta och hur du vill arbeta. Du kan arbeta mycket under en period för att sedan ta långledigt, arbeta varannan vecka för att kunna umgås med barnen om du är ”varannan-vecka-förälder” eller kanske arbeta på nätterna för att frigöra dagarna. Du styr själv över din arbetstid och fritid.

Du får en dedikerad konsultchef som  hjälper dig med allt praktiskt som  te x bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank och coach och har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb.

 

  • Hidden
  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Hidden
    • Hidden
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.