Säljande konsultchef

Nu söker vi konsultchefer med kundansvar för konsulter inom vård och omsorg, där vi ser en stor efterfrågan och möjlighet att förbättra personaltillgång och arbetsvillkor.

Vi söker dig som har rätt förutsättningar för att bygga upp ditt specialistområde och passar in på följande:

  1. Du är eller har förutsättningar till att vara en driven och professionell försäljare av högt kvalificerade tjänster, med fokus på långsiktiga relationer. Konsultchefsrollen förutsätter att du balanserar införsäljning av nya uppdrag med intresserade sjuksköterskor och läkare.
  2. Gott ordningssinne är en fördel då du kommer att ha ett stort antal sjuksköterskor inbokade, i rekryteringsprocess och under screening.
  3. Du vill utveckla din förhandlingsteknik med sjuksköterskor/läkare och uppdragsgivare.
  4. Du har förmågan att tillgodogöra dig grundläggande förståelse för anställningsvillkor och avtalsskrivning. Många av våra bemanningsuppdrag sker inom ramen för offentlig upphandling, med ett behov av att följa de krav som det ställer på oss.

Bakgrund och erfarenhet

Erfarenhet av försäljning och i synnerhet kvalificerad tjänsteförsäljning, med dokumenterat goda resultat, är starkt meriterande. Detsamma gäller för erfarenhet av att arbeta i Sales Force. Utbildning med relevans för tjänsten såsom Ekonomi, Sälj- och Marknadsföring, HR och Vård är också meriterande.

Anställningsvillkor

Heltid, fast + rörlig lön, tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring, vidareutbildning. Flexibelt arbetsupplägg med god möjlighet till balans mellan distansarbete och arbete från kontoret.

Vi använder test som ett första steg i rekryteringen för att säkerställa en fördomsfri och rättvis process som fokuserar på din potential.

Är du vår nya kollega?

Skicka då ditt CV (obligatoriskt) till oss och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret.

Ansök

Hos oss är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

Fyll i personuppgifter

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 128 MB.
    Hidden
    Hidden