Tillbaka till uppdragslista

Leg.sjuksköterska till Hudiksvall

Vi söker dig som har erfarenhet av internmedicinsk sjukvård och som vill arbeta på en vårdavdelning där en av sektionerna är inriktad mot strokesjukvård. Din arbetsplats blir Hudiksvalls Sjukhus och dina arbetstider dag, kväll och natt med start vecka 48 2019 och fram till vecka 9 2020. Hudiksvalls Sjukhus är ett av region Gävleborgs sex sjukhus.

I Hudiksvall finns mycket att se och göra. Staden kallas för ”Glada Hudik”.

Som bemanningssjuksköterska hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare. Kanske arbetar du som fastanställd idag och känner dig osäker på vad det innebär att arbeta som konsult. Det är inte ovanligt att man tror att det inte är lika tryggt men så är det verkligen inte. Om det var ett tag sedan du arbetade som sjuksköterska behöver du heller inte oroa dig.
Som konsult hos oss har du en dedikerad konsultchef som hjälper och stöttar dig. Du kan alltid kontakta din konsultchef med frågor och du får en bra introduktion på ditt nya jobb.
Du kan känna dig trygg när du arbetar för Sverek.

Låter detta uppdrag intressant är du välkommen att söka direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.