Tillbaka till uppdragslista

Barnmorskor till region Gävleborg 2019/2020

Just nu söker vi bland annat barnmorskor som kan och vill arbeta i Gävleborg med start vecka 45 2019 och fram till och med vecka 2 2020 och med goda chanser till förlängning. Oavsett om du vill arbeta längre eller kortare perioder är vi intresserade av att komma i kontakt med dig som är barnmorska. Vi har uppdrag runt om i landet och kan skräddarsy uppdrag efter dina önskemål.

Som barnmorska på hyruppdrag kan du räkna med mycket bra ersättning, bra och trygga villkor. Din konsultchef hjälper dig med allt praktiskt, till exempel bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner, ditt bollplank, coach och mentor och har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst och du kan räkna med stöd före, under och efter ditt hyruppdrag.

Gävleborg län består av landskapen Gästrikland och Hälsingland. Här finns skärgården med 450 öar, djupa skogar med lo, varg och björn, två nationalparker och världsarvet Hälsingegårdar.

Låter uppdraget i Gävleborg intressant är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef eller sök direkt via formuläret nedan.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.