”Förutom att det är trevligt att komma till en för mig ny plats i Sverige upplever jag en stor frihet att arbeta som hyrbarnmorska”.

Sofie har varit barnmorska i över 20 år och valde den utbildningen för att hon tycker kvinnokroppen är så intressant och fascinerande. Under många år arbetade hon på en liten trivsam kvinnoklinik i sin hemstad Karlskoga.  När förlossningen där tyvärr fick stänga provade hon att arbeta på en större klinik i Karlstad i ett par år men kände att hon längtade tillbaka till en mindre arbetsplats.

”Det passar mig bäst så därför kontaktade jag flera bemanningsföretag för att se vad de kunde erbjuda. Att valet till slut föll på Sverek beror dels på att en kollega rekommenderade dem plus att min konsultchef ingav stort förtroende och kunde erbjuda mig arbete i Eksjö som jag hört mycket gott om”.

Nu när hennes barn är unga vuxna kan hon resa iväg och arbeta någon vecka utan problem.

”Förutom att det är trevligt att komma till en för mig ny plats i Sverige upplever jag en stor frihet att arbeta som hyrbarnmorska. Jag har goda möjligheter att påverka mitt schema och önskemål när jag vill vara ledig”.

Sofies man arbetar som IVA-sjuksköterska hemma i Karlskoga och på fritiden är hon instruktör i zumba och yoga.
”Just nu leder jag tyvärr inga pass men hoppas kunna ta upp det igen efter Corona”.

”Jag gillar annars att promenera, vara utomhus, laga mat,  dricka gott vin, lyssna på musik och älskar bra filmer och serier. Och att resa förstås, gärna till Italien. Det saknar jag verkligen”.

”Det är också berikande och utvecklande att arbeta på olika kliniker. Man lär så länge man lever är mitt motto och det stämmer verkligen. Är man flexibel och självständig som jag är så tveka inte. Prova bemanning!”, avslutar Sofie.

 

Vill du också arbeta som hyrsjuksköterska eller hyrläkare?

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även titta på ett urval av våra aktuella tjänster här

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR