Att få arbeta med människor och få hjälpa andra, var anledningen till att Malin utbildade sig till sjuksköterska. Att det dessutom är ett brett yrke med stora utvecklingsmöjligheter och en bra arbetsmarknad där man mer eller mindre alltid är garanterad jobb bidrog självklart också till hennes val.

När hon blev kontaktad av en konsultchef från Sverek som berättade om möjligheterna med att arbeta som hyrsjuksköterska blev hon intresserad. Chansen att få prova på olika arbetsplatser på olika orter i Sverige, lockade.

”Jag uppskattar verkligen att själv få välja arbetsplats samtidigt som jag lär mig nya spännande saker och får en bredare kunskap”, säger Malin.

”Som hyrsjuksköterska är jag själv med och påverkar hur jag vill arbeta, vilket ger mig mer fritid över för vänner och familj” fortsätter hon.

Hon trivs med Sverek som arbetsgivare och med sin konsultchef. Det är en personlig kontakt och hon känner att hennes önskemål tillgodoses.
”Jag kan själv bestämma när och var jag arbeta samtidigt som jag får arbeta tillsammans med min bästa vän Emelie som också är sjuksköterska. Att lönen dessutom är högre är givetvis ett extra plus” säger Malin.

På fritiden umgås hon mycket med vänner och familj. Hon älskar att resa och se sig om i världen. Om fem år ser jag hon sig fortfarande inom bemanningsyrket hos Sverek. Kanske har hon hittat ett område inom sjuksköterskeyrket som hon vill fördjupa och vidareutbilda sig i.

Vill du också arbeta som hyrsjuksköterska eller hyrläkare?

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även titta på ett urval av våra aktuella tjänster här

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR