Sverek Socionom söker socionomer för konsultuppdrag

Sverek Socionom växer och nu har vi ett stort antal jobb för socionomer. Du väljer själv vilka uppdrag du vill åta dig, där vi erbjuder allt från ett par veckor och årslånga uppdrag. Att vara socionomkonsult hos oss på Sverek Socionom innebär:

  • Högre lön
  • Rimlig arbetsbelastning
  • Vi garanterar dig bra villkor
  • Du kan fokusera på det sociala arbetet
  • Frihet och flexibilitet

Vi som jobbar på Sverek Socionom är socionomer i grunden och för oss är det viktigt att du känner dig lyhörd och sedd. Vår ambition är att vara tillgängliga för dig och se till att vara din bästa konsultchef. Vi arbetar långsiktigt med kompetenta socionomkonsulter för högsta kvalitet på attraktiva uppdrag från norr till söder, inom såväl offentlig som privat regi.

Sverek Socionom söker personer med socionomexamen samt 2 års yrkeserfarenhet till varierande konsultuppdrag i hela Sverige. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka. Gå gärna in på www.sverek.se för att läsa mer om oss och de förmåner som vi erbjuder dig som konsult.

Som socionomkonsult är det en förutsättning att du är självständig och öppen för ett omväxlande och utmanande arbete. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet och att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift. Du är självgående och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad.

Ort
Sverek Socionom söker i dagsläget socionomer i hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Våra kunder är framförallt socialtjänster runt om i landet som har behov av personal i form av socionomer med erfarenhet inom myndighetens olika verksamheter. Arbetsuppgifterna består företrädesvis i handläggning inom barn och unga, missbruk, ekonomiskt bistånd, socialpsykiatri, LSS, biståndshandläggning samt familjerätt.

Företagsbeskrivning
Sverek grundades för 12 år sedan och rekryterar samt bemannar med kompetenta läkare, sjuksköterskor och socionomer. Idag har vi samarbeten med samtliga landsting, ett stort antal kommuner samt de främsta privata vårdgivarna och universitetssjukhusen. Vi håller högsta möjliga kvalitet i vår bemanning och rekrytering med fokus på långsiktigt hållbar utveckling. Vi utvecklar och förbättrar ständigt utbudet av valmöjligheter för våra läkare, sjuksköterskor och socionomer och utökar på så sätt kompetensutbudet för våra uppdragsgivare.

Välkommen med din ansökan!

Shervin Bastansiar 076-283 32 73

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.