Specialistläkare inom lungsjukdomar sökes för bemanningsuppdrag!

Vi söker dig som är specialistläkare inom Lungsjukdomar!

Vill du genom arbete som bemanningsläkare vara med och bidra till en bättre vård och vara den resurs som verkligen gör skillnad för människor varje dag?

Vi har en mängd olika uppdrag för lungspecialister runt om i Sverige, se nedan:

VGRegion

–         Angered v.32-52

Västernorrland

–         Sundsvall v.26-29, 31-38, 40-42, 44-52

Västerbotten

–         Umeå v.29-30, 33-52

Jämtland

–         Östersund v.36-52

Vad vi erbjuder dig

Du erbjuds en anställning som konsultläkare hos Sverek med riktigt goda villkor. För dig med eget företag har du möjligheten att arbeta som underleverantör när du är konsultläkare. Sverek kan erbjuda dig som konsultläkare en mängd olika bemanningsuppdrag inom landsting, kommuner och hos privata vårdgivare runt om i hela Sverige. Du kommer att utvecklas med nya erfarenheter och ditt nätverk kommer att breddas i och med möjligheten att ta del av olika bemanningsläkaruppdrag. Dina önskemål styr din arbetsdag!

Om oss
Sverek AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag fokuserat på kvalitet och långsiktighet inom vård och omsorg som grundades 2005. Vi förmedlar bemanningssjuksköterskor, hyrläkare och socionomkonsulter för bemanningsuppdrag i hela landet. Du som konsultläkare får en personlig kontakt med din närmsta konsultchef för att öka din trivsel hos oss och för ett gynnsamt samarbete över tid.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Uppdragen som bemanningsläkare ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande.

Ansökan och ersättning

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.