Hyrläkare – Specialistläkare i Ögonsjukdomar

Vi söker kompetenta ögonläkare för uppdrag som hyrläkare!

Vill du genom arbete som hyrläkare vara med och bidra till en god vård och vara den resursläkare som verkligen gör skillnad för människor varje dag?

Vi har en mängd olika uppdrag hos olika vårdgivare runt om i Sverige. Uppdragen för hyrläkare är av olika längd och även uppdragsstarten kan variera. Du kan välja att vara på ett och samma uppdrag eller

Du som har giltig läkarlegitimation och efterfrågad specialistkompetens kommer kunna ta dig an utmaningarna som hyrläkare på våra uppdrag. Om du dessutom har en förmåga att lätt komma in i nya uppgifter, flexibelt förhållningssätt och en hög ansvarskänsla så är du den vi söker för hyrläkaruppdrag!

Har du erfarenhet som konsultläkare, hyrläkare, stafettläkare (kärt barn har många namn) så är det en fördel, men inget krav.

Vad vi erbjuder dig
Du erbjuds en anställning som konsultläkare hos Sverek med riktigt god villkor. För dig med eget företag har du möjligheten att arbeta som underleverantör när du är hyrläkare. Sverek kan erbjuda dig som konsultläkare en mängd olika hyruppdrag inom landsting, kommuner och hos privata vårdgivare runt om i hela Sverige. Du kommer att utvecklas med nya erfarenheter och ditt nätverk kommer att breddas i och med möjligheten att ta del av olika hyrläkaruppdrag. Dina önskemål styr din arbetsdag!

Om oss
Sverek AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag fokuserar på kvalitet och långsiktighet inom vård och omsorg som grundades 2005. Vi förmedlar bemanningssjuksköterskor, hyrläkare och socionomkonsult för bemanningsuppdrag i hela landet. Du som konsultläkare får en personlig kontakt med din närmsta konsultchef för att öka din trivsel hos oss och för ett gynnsamt samarbete över tid.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Uppdragen som hyrläkare ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande.

Gör en intresseanmälan på hemsidan så kontaktar vi dig inom kort!

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.