Sjuksköterskor till södra Sverige

Vill du vara med och bidra till en bättre vård och vara den resurs som verkligen gör skillnad för människor varje dag?
 
Har du erfarenhet av arbete på akutmottagning eller medicinavdelning så är du den vi söker. Utöver södra Sverige har vi uppdrag i hela Sverige inom privat, kommunal och landstingsdriven verksamhet med start omgående och pågående framåt under sommaren och hösten. Har du kortare perioder tillgängliga så är det självklart också av stort intresse.
 
Om du har förmåga att lätt ta till dig nya uppgifter, har ett flexibelt förhållningssätt och en hög ansvarskänsla så är du den vi söker!
 
Du erbjuds en anställning som konsult hos Sverek AB eller som underkonsult via eget bolag. Vi erbjuder riktigt bra ersättning samt bekostar resa och boende vid behov. Anställning och uppdrag via oss säkerställer
 
•                          Högre lön
•                          Rimlig arbetsbelastning
•                          Garanterat bra villkor
•                          Fokus på patienterna
•                          Frihet och flexibilitet
 
Sverek AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag med erfarenhet sedan 2005. Vi förmedlar sjuksköterskor, läkare och socionomer för bemanningsuppdrag med fokus på kvalitet och långsiktighet.
 
En personlig kontakt med din konsultchef säkerställer trivsel och gynnsamma förutsättningar för ett gott samarbete.
 
Är du intresserad?
Ansök så snart som möjligt. Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att skicka ditt CV till eller kontakta Daron Rebbati 0707-526877, daron.rebbati@sverek.se
Välkommen att söka!
 
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.