Redovisningsekonom till Sverek – Kvalitativ vård- och omsorgsbemanning

Sverek är ett starkt växande  företag inom vård- och omsorgsbemanning som omsätter cirka 150 miljoner kr per år. Vi har en härlig företagskultur fokuserad på samarbete, goda resultat och att tillhandahålla största möjliga värde för våra konsulter (läkare, sjuksköterskor och socionomer) och kunder (sjukhus, vårdcentraler, kommuner och socialtjänst). Vi kännetecknas av en nybyggaranda, även om vi nu växt så mycket att många processer och arbetssätt blivit väl etablerade rutiner. Som kollega i Sverek blir du delaktig i en resa mot att bli det främsta bemanningsföretaget i branschen och bjuds in att bidra och utvecklas tillsammans med oss.

 

Om rollen

I din roll som redovisningsekonom kommer du att ha helhetsansvar över koncernens redovisning. Dina ansvarsområden ligger över hela ekonomiflödet, från löpande redovisning och avstämningar, till månadsbokslut, moms- och skatteredovisning, likviditetsplanering och löneadministration. Du kommer ha kontakt med bank, leverantörer, myndigheter och våra medarbetare. Vidare ingår att arbeta löpande med dagliga administrativa och finansiella frågor och vidareutveckla våra rutiner och processer. Du rapporterar till vår ekonomichef. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flexibla arbetstider.

 

I dina ansvarsområden ingår:

  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande moms- och skatteredovisning
  • Bokslut- och rapportering
  • Fakturering
  • Lönearbete
  • Årsbokslut & årsredovisning

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom. Du har förmåga att ta helhetsgreppet om redovisningen och driva det operativa ekonomiarbetet strukturerat och effektivt från ax till limpa. Du trivs med att ha flera kontaktytor och förutom dina sociala och kommunikativa egenskaper är du ansvarsfull och noggrann som person. Vi ser också gärna att du har mycket datorvana och enkelt kan sätta dig in i nya datorsystem. Om du har erfarenhet av Fortnox och Capego ser vi det som meriterande. Erfarenhet av årsredovisning och koncernkonsolidering är också meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Villkor

Heltid med flexibla arbetstider. God marknadsmässig lön med tjänstepension, goda förmåner och generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan

Ansök direkt här på hemsidan eller mejla vår ekonomichef på per.johansson@sverek.se. Vi bokar in intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.