Konsultchef för kvalitativ vårdbemanning

Sverek är ett snabbväxande och framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag för läkare, sjuksköterskor och socionomer som kännetecknas av vårt bidrag till kvalitén inom vård och omsorg. Vi utvecklas tillsammans med ett fokus på livskvalité genom den vård och omsorg våra konsulter tillhandahåller såväl som god personalvård, samvaro och Vi-känsla.

Nu söker vi en konsultchef med kundansvar för konsulter inom vård och omsorg – där vi ser en stor efterfrågan och möjlighet att förbättra personaltillgång och arbetsvillkor. Vi eftersträvar specialisering av våra konsultchefer gentemot en specifik yrkeskategori såsom bemanningsläkare, bemanningssjuksköterskor och socionomkonsulter.

Vi söker dig som har rätt förutsättningar för att bygga upp ditt specialistområde och tror du passar in på följande

  • Du är eller har förutsättningar till att vara en driven och professionell försäljare av högt kvalificerade tjänster, med fokus på långsiktiga relationer. Konsultchefsrollen förutsätter att du balanserar införsäljning av nya uppdrag med intresserade sjuksköterskor.
  • Gott ordningssinne är en fördel då du kommer att ha ett stort antal sjuksköterskor inbokade, i rekryteringsprocess och under screening.
  • Du har en önskan att utveckla din förhandlingstekning, med både sjuksköterskor och uppdragsgivare.
  • Du har eller har förmågan att tillgodogöra dig grundläggande förståelse för anställningsvillkor och avtalsskrivning. Många av våra bemanningsuppdrag sker inom ramen för offentlig upphandling, med ett behov av att följa de krav som det ställer på oss.

Utvecklingsmöjligheter på Sverek

Då vi växer så söker vi personer som är villiga att ta steget vidare och utvecklas till viktiga roller inom företaget såsom områdesansvarig, verksamhetsutveckling, projektledning och övriga intresseområden eller ledande befattningar.

Vi planerar att starta upp verksamhet internationellt samt inom vård och omsorg utöver rekrytering och bemanning inom de närmsta åren där det kommer att finnas mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Bakgrund och erfarenhet: Erfarenhet av försäljning och i synnerhet kvalificerad tjänsteförsäljning, med dokumenterat goda resultat, är starkt meriterande. Utbildning med relevans för tjänsten såsom Ekonomi, Sälj- och Marknadsföring, HR och Vård  är också meriterande.

Anställningsvillkor: Heltid, fast + rörlig lön, tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring, vidareutbildning. Vi har stor flexibilitet avseende arbetstider.

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.