Intensivvårdssjuksköterskor sökes för bemanningsuppdrag!

Vill du som IVA vara med och bidra till en bättre vård och vara den resurs som verkligen gör skillnad för människor varje dag?

Vi har uppdrag för bemanningssjuksköterskor från norr till söder med start omgående och med kontinuitet. Har du kortare perioder tillgängliga så är det självklart också av stort intresse.

Om du har lätt för att ta till dig nya uppgifter, har ett flexibelt förhållningssätt till ditt arbete och en hög ansvarskänsla så är du den vi söker!

Du erbjuds en anställning som konsult hos Sverek AB eller som underkonsult via eget bolag. Vi erbjuder riktigt bra ersättning samt bekostar resa och boende vid behov. Anställning och uppdrag via oss säkerställer

  • Högre lön
  • Rimlig arbetsbelastning
  • Garanterat bra villkor
  • Fokus på patienterna
  • Frihet och flexibilitet

Sverek AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag med erfarenhet av vård och omsorg sedan 2005. Vi förmedlar bemanningssjuksköterskor, hyrläkare och socionomer för bemanningsuppdrag med fokus på kvalitet och långsiktighet.

En personlig kontakt med din konsultchef säkerställer trivsel och gynnsamma förutsättningar för ett gott samarbete.

Är du intresserad?

Ansök så snart som möjligt. Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att skicka ditt CV till eller kontakta Sharmin.atroushi@sverek.se 070- 860 73 34

Välkommen att söka!

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.