Barnmorska till förlossning, vi ger dig bättre villkor och högre lön!

Vill du som barnmorska vara med och bidra till en bättre vård och vara den resurs som verkligen gör skillnad för människor varje dag?

Vi söker barnmorskor som kan jobba dag, kväll eller natt till förlossningen i Helsingborg. Uppdraget sträcker sig från och med omgående till v.33. Verksamheten har ungefär 3500 förlossningar/år.

Om boende krävs så bokar vi självklart det åt dig och erbjuder även en förmånlig reseersättning som täcker dina resor.

Arbetstider

Dagpass: 07.00-15.00

Kvällspass: 13.30 -21.30

Nattpass: 21.15- 07.15

Om dig

Vi ser gärna att du drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra kärnvärden: livskvalitet, utveckling och tillsammans. Du brinner för ditt yrke som barnmorska och vill kunna hjälpa till på det sätt som just du är bäst på. Det är nödvändigt att du har minst 2 års klinisk erfarenhet.

Förmåner

  • Utmärkt service och god relation med erfarna konsultchefer 
  • Erfarenhet och utveckling 
  • Frihet och flexibilitet 
  • Hög ersättning och trygga utbetalningar

Sverek AB

Vi har sedan 2005 fokuserat på kvalitet och långsiktighet inom vård och omsorg. Vi förmedlar bemanningssjuksköterskor, hyrläkare och socionomkonsulter för bemanningsuppdrag i hela landet. Du som barnmorskekonsult får en personlig kontakt med din närmsta konsultchef för att öka din trivsel hos oss och för ett gynnsamt samarbete över tid.

Är du intresserad?

Ansök så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker genom att skicka ditt CV till eller kontakta: Sofie.slattman@sverek.se 073-2344284

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.