Tillbaka till uppdragslista

Specialistläkare internmedicin till Bollnäs från vecka 6 2020. TILLSATT.

JUST DET HÄR UPPDRAGET ÄR TILLSATT MEN DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG KONSULTCHEF SOM KAN HITTA ETT ANNAT UPPDRAG SOM PASSAR DIG.

Hyruppdraget gäller vecka 6, 7, 11, 13-14 och 16-17 2020 dagtid och bakjour kan förekomma. Du ska arbeta på en medicinavdelning med 18 vårdplatser där man arbetar i team utifrån ett personcentrerat synsätt där patienten är delaktig i sin vård. Vi söker dig som är specialist inom intermedicin, med erfarenhet och kompetens inom njursjukdomar, diabetes och allmän internmedicin.
Du ska ha hög kunskap om diagnos och behandling av akuta internmedicinska och njursjukdomar. Kunna utreda, bedöma, diagnostisera och behandla. Ha kompetens och kapacitet för att arbeta som ensam som specialistläkare/överläkare på avdelningen. Ansvara för rondning, in- och utskrivning av patienter på avdelning samt ha kompetens och kapacitet att som specialistläkare/överläkare styra sjukhuset som bakjour.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör. I Bollnäs finns bland annat Bollebergets skidstadion som är ett paradis för dig som gillar skidåkning.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.