Tillbaka till uppdragslista

Röntgenavdelningen Östersunds sjukshus söker radiolog

Hyruppdraget gäller med start vecka 3 2020 och pågår därefter vecka 6-9 och 13-14 2020. Det är alltså under högsäsongen för skidåkning så om det är ett intresse kan du verkligen förena nytta med nöje under dessa veckor. Östersund erbjuder mycket annat också och har mycket bra kommunikationer

Dina arbetsuppgifter blir allmänradiologiskt arbete med framförallt akuta men även polikliniska undersökningar med DT, ultraljud och slätröntgen av både barn och vuxna. Självständigt arbete vid den aktiva tiden under beredskap. Under jour/beredskap är viss del förlagd till arbetsplatsen och räknas som störning/arbete under beredskap.

Vi söker dig som har svensk specialistkompetens i radiologi/ BFM med kompetens inom allmänradiologi inkluderande utförande av rutinmässiga ultraljud och allmän intervention som t ex pyelostomi-inläggning och abscessdränage. Bakjourskompetens. Svenskspråkighet. Vana vid SECTRA RIS/ PACS. Handledning av underläkare i det dagliga arbetet. Erfarenhet av arbetssätt vid svensk röntgenavdelning. Interventionskompetens för självständigt arbete med kärl-, gallvägs- och urinvägsintervention prioriteras men är inget krav.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket bra ersättning och goda villkor. Du kan arbeta som anställd eller som underleverantör om du har eget företag.

Låter uppdraget intressant? Sök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.