Tillbaka till uppdragslista

Ögonläkare till Skaraborgs Sjukhus

Vi söker dig som är ögonspecialist och tillgänglig för hyruppdrag med start vid årsskiftet. Ditt uppdrag ska påbörjas 1 januari 2020 och pågå till 31 mars 2020 på en ögonmottagning och operationsavdelning för kataraktoperationer. Dina arbetsuppgifter blir mottagningsarbete och remissmottagning. Katarakt operationspass kan också förekomma. Journalsystem: Melior.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket bra ersättning och villkor. Till din hjälp har du en dedikerad konsultchef som bland annat hjälper dig med bokning av boende om det behövs.

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) är ett akutsjukhus som erbjuder vård inom ett trettiotal medicinska, kirurgiska och psykiatriska specialiteter. Sjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen, och har verksamhet i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Skaraborgs Sjukhus har totalt 512 vårdplatser och omkring 4 500 anställda. Upptagningsområdet är de femton kommuner i Västra Götalands län som tidigare ingick i Skaraborgs län. I området finns cirka 260 000 invånare. Vid sjukhuset bedrivs även forskning, utvecklingsarbete och utbildning.

Låter uppdraget Ögonläkare till Skaraborgs Sjukhus intressant? Ansök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef. Vi har även hyruppdrag för ögonläkare i bland annat Norrbotten och Västernorrland också.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.