Tillbaka till uppdragslista

Ögonläkare till Örnsköldsvik, Sundsvall och Sollefteå

Region Västernorrland söker specialistläkare ögonsjukdomar till Örnsköldsvik, Sundsvall och Sollefteå för hyruppdrag med start omgående och pågående under 2020. Dina arbetsuppgifter blir sedvanligt mottagningsarbete och arbetsuppgifter som specialistläkare inom oftalmologi. Daglig hantering av ST-Läkare eller kandidater och journalbedömningar kan bli aktuellt för vissa tjänster.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket bra ersättning och goda villkor. Du kan arbeta som anställd eller som underleverantör om du har eget företag. Till din hjälp har du en dedikerad konsultchef som bland annat hjälper dig med bokning av boende om det behövs.

Kan du arbeta längre perioder eller enstaka veckor? Oavsett om du vill arbeta enstaka veckor eller längre perioder ute på uppdrag via oss på Sverek vill vi gärna komma i kontakt med dig som är ögonläkare.

Låter uppdraget Ögonläkare till Norrbotten intressant? Vi söker även ögonläkare till bland annat Skaraborgs Sjukhus och Norrbotten.

För mer detaljer om hyruppdragen i Örnsköldsvik, Sundsvall och Sollefteå är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.