Tillbaka till uppdragslista

Melleruds Vårdcentral söker leg.läkare

Region Västra Götaland söker dig som är leg.läkare och som vill arbeta på Mellerud vårdcentral vecka 1-35 2020. Kraven för detta hyruppdrag är i första hand legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med erfarenhet av svensk primärvård, minst 1 år för skandinaviska läkare och 2 år för läkare från övriga Europa. I andra hand övrig specialist med erfarenhet av svensk primärvård, minst 1 år för skandinaviska läkare och 2 år för läkare från övriga Europa och i tredje hand legitimerad läkare med erfarenhet av svensk primärvård, minst 1 år för skandinaviska läkare och 2 år för läkare från övriga Europa.

Mellerud ligger vid Vänerns västra strand och erbjuder ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster. Sportfiske, vandring, båtliv, motorcykelturer och camping är bara några exempel på vad du kan hitta på i vår kommuns fantastiska miljö.

Som hyrläkare för Sverek har du en dedikerad konsultchef som är behjälplig med det du kan behöva för att komma igång med ditt uppdrag, som t ex boende.

Låter uppdraget på Melleruds Vårdcentral intressant? Sök direkt via formuläret på sidan eller kontakta ansvarig konsultchef.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.