Tillbaka till uppdragslista

Leg.sjuksköterska till Uppsala

Vi söker dig som är leg.sjuksköterska och som vill arbeta på en lungavdelning, där i  första hand patienter med svåra lungsjukdomar som KOL, lungcancer, cystisk fibros och andningssvikt vårdas. Avdelningen tar till största delen emot patienter från akuten och andra vårdavdelningar men har även planerad verksamhet.

Du behöver minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska. Företrädesvis lungerfarenhet, i andra hand erfarenhet av akutsjukvård och onkologi. Uppdraget börjar i november 2019 och pågår till 31 januari 2020.

Vi på Sverek har lång erfarenhet av bemanning till vård och omsorg. I cirka 15 år har vi hjälpt till att bemanna sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta sjuksköterskor. Du behöver ingen erfarenhet av att arbeta som konsult tidigare och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag.

Låter uppdraget Leg.sjuksköterska till Uppsala intressant? Tveka inte att kontakta ansvarig konsultchef eller gör en ansökan direkt via formuläret nedan. Du kan också göra en intresseanmälan så hör vi av oss.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.