Tillbaka till uppdragslista

Allmänspecialist med primärvårdsvana till Gävleborg

Storvik Hälsocentral behöver allmänspecialist med primärvårdsvana för hyruppdrag som löper resten av året och med möjlighet till förlängning under våren 2020. Storvik hälsocentral har cirka 30 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett landsbygdsområde. På plats finns även medicinsk sekreterare. På Sandvikens sjukhus finns ett gemensamt akutflöde dit patienter som är i behov av ett besök samma dag hänvisas.  Vi söker dig som vill arbeta som hyrläkare inom primärvården. Som anställd av Sverek eller som underleverantör till oss. Du får mycket goda villkor och hög ersättning.

Dina arbetsuppgifter blir det på en hälsocentral förekommande för en allmänspecialist. Nybesök, återbesök, operation, gyn, sjukskrivningar med mera. Även tjänstgöring på vårt Akutflöde i Sandviken ingår.

Krav:
– Behärska journalsystemet PMO.
– Goda kunskaper skriftligt och muntligt i svenska språket.
– Kontinuitet.

Som konsultläkare hos oss har du en dedikerad konsultchef som står till ditt förfogande. Behöver du t ex hjälp med bokning av boende och resa ombesörjer vi självklart detta.

Utöver detta uppdrag har vi en mängd andra uppdrag runt om i Sverige.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.