Tillbaka till uppdragslista

Konsultchefsassistent till Svereks huvudkontor

Är du en person som brinner för sociala kontakter, trivs i en tempofylld miljö och har ett genuint intresse för administration och människor? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar med fokus på livskvalitet och utveckling tillsammans? Då har du din chans nu!

Om jobbet
Som konsultchefsassistent kommer du att bistå konsultcheferna med dagliga administrativa uppgifter samt jobba mycket med att skapa nya och värna om befintliga kundkontakter. I arbetet ingår mycket mejl- och telefonkontakt.

Vi tror att du:

  • Gillar att arbeta med försäljning och är en social person som gillar att knyta kontakter
  • Har ett väldigt gott ordningssinne då du kommer jobba med många olika arbetsuppgifter parallellt
  • Är flexibel och öppen för förändringar
  • Gillar att utmanas och att jobba med problemlösning

Är du dessutom prestigelös, teamorienterad och har god prioriteringsförmåga så är detta din rätta arbetsplats.

Om dig
Vi söker dig som studerar och är intresserad av att få värdefull arbetslivserfarenhet inför din framtida karriär, samtidigt som du utvecklas och tar nya kliv. Vi tror att du studerar på eftergymnasial nivå med fördel inom ekonomi/försäljning eller HR. Har du tidigare arbetat i en serviceinriktad roll kommer du snabbt att komma in i dina nya arbetsuppgifter.

Vi ser helst att du kan arbeta hos oss 1–2 dagar i veckan ut efter behov.

Om oss

Sverek är ett snabbväxande och framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag för läkare och sjuksköterskor som kännetecknas av vårt bidrag till kvalité inom vård och omsorg.

Vi planerar att starta upp verksamhet internationellt, samt inom vård och omsorg utöver rekrytering och bemanning, inom de närmsta åren där det kommer att finnas mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi utvecklas tillsammans med ett fokus på livskvalité genom den vård och omsorg våra konsulter tillhandahåller såväl som god personalvård, samvaro och Vi-känsla.

 

Är du vår nya kollega?

Skicka då ditt CV till Sofie.slattman@sverek.se eller ansök nedan.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.