Tillbaka till uppdragslista

Hyruppdrag för kardiologer i Hudiksvall och Varberg. TILLSATT.

JUST DET HÄR UPPDRAGET ÄR TILLSATT MEN DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG KONSULTCHEF SÅ KAN NI HITTA ETT ANNAT UPPDRAG SOM PASSAR DIG.

Två exempel på hyruppdrag för kardiologer som ska tillsättas omgående. Det ena uppdraget gäller Hudiksvalls Sjukhus vecka 1-12 2020, vardagar. Jourer kan förekomma på vardagar och helger.
Det andra uppdraget gäller Varberg som söker dig som kan arbeta vecka 46, 48 och 50 2019. För båda uppdragen gäller att de ska tillsättas snarast så vi uppskattar att du söker omgående via formuläret. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef.

Som hyrläkare för Sverek får du mycket goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör. Vi samarbetar med samtliga landsting,  ett stort antal kommuner samt de främsta privata vårdgivarna och universitetssjukhusen och har alltid en stor variation av vårduppdrag landet över. Vi håller högsta möjliga kvalitet i vår bemanning och rekrytering med fokus på långsiktigt hållbar utveckling.

 

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.