Tillbaka till uppdragslista

Barnsjuksköterskor för höst och vinteruppdrag i mellersta Sverige

Vad gör du i höst? Jobbar du redan som hyrsjuksköterska eller är du fastanställd men vill vara mer flexibel i ditt jobb och samtidigt tjäna bra? Vi har hyruppdrag (hel- och deltid samt extrajobb)både för dig som har generell erfarenhet av barnsjukvård och dig som har specialistkompetens inom t ex neo,  medicin, kirurgi, gastro, onkologi och cytostatika. Just nu söker vi barnsjuksköterskor till hyruppdrag i bland annat mellersta Sverige.

Som hyrsjuksköterska får du möjlighet att bredda och fördjupa dina kompetenser samtidigt som du tjänar bra och kan vara mer flexibel i ditt yrkesliv. Självklart har vi som trygg arbetsgivare goda villkor och du får en personlig kontakt med din konsultchef som ser till ditt bästa och hjälper dig både före, under och efter ditt hyruppdrag. Vi erbjuder hög och marknadsmässig lön och jobbar du på annan ort hjälper vi gärna dig med resor och boende.

Låter detta intressant kan du ansöka direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.