Tillbaka till uppdragslista

Barnneurolog till Gävle

Barn- och ungdomshabilitering i Gävle söker barnneurolog vecka 44, 46, 48, 50 och 52. Du arbetar på en mottagning för barn- och ungdomshabilitering med målgruppen barn 0 – 17 år med rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Uppföljningar sker enligt vårdprogram, utredning av medicinskt tillstånd, intyg, stöd till övriga teamet mm. Ditt arbete sker i samverkan med BUS och med BUP i ärenden.

Som bemanningsläkare för Sverek får du mycket goda villkor och vi kan hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Har du eget bolag kan du arbeta som underleverantör. Oavsett om du vill arbeta enstaka veckor eller längre perioder ute på uppdrag via oss på Sverek vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi har alltid en stor variation av vårduppdrag landet över. Några av dem presenteras här på vår hemsida men gör en intresseanmälan för att försäkra dig om att få skräddarsydda uppdrag som passar just dig.

Låter just det här uppdraget intressant? Ansök direkt via formuläret nedan eller kontakta ansvarig konsultchef som kan berätta mer.

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.