Tillbaka till uppdragslista

Anestesiolog till Gällivare stora delar av 2020. TILLSATT.

DETTA UPPDRAG ÄR NU TILLSATT MEN DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG SÅ HITTAR VI ANDRA UPPDRAG TILL DIG

Ett attraktivt och långt uppdrag i Gällivare för dig som är anestesiolog. Du behöver erfarenhet från att arbeta i ambulanshelikopter. Beredskap ingår enligt schema och du kan räkna med mycket bra ersättning och villkor. Som hyrläkare har du en dedikerad konsultchef som bland annat kan hjälpa sig med boende.

Gällivare och Lappland bjuder på gnistrande vinter och ljusa sommarnätter. Staden ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.

Låter uppdraget Anestesiolog till Gällivare stora delar av 2020 intressant? Kan du ta hela uppdraget eller enskilda veckor? Du kan söka det direkt i formuläret nedan och vill du veta mer svarar ansvarig konsultchef på dina frågor

  • Dra filer hit eller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.