”Det enda jag ångrar är att jag inte tog steget tidigare”

2016 blev Ann-Sofie barnmorska och började omedelbart på förlossningen. ”Det kändes som jag kom ”hem”.  Mitt hjärta bor hos de födande. Det finns inget mer mäktigt, mer närvarande, mer krävande och mer levande. Att bistå en kvinna när hon föder…finns inget häftigare, roligare”.

Sommaren 2019 provade hon för första gången på att ta ett hyruppdrag men med stugan full av barn, ensamstående med ett gäng på 7 barn, tog det ytterligare cirka ett år innan Ann-Sofie vågade ta steget fullt ut och starta eget företag.

Nathalie, konsultchef på Sverek,  fick mig att tro på mig själv och min förmåga och hon berättade det som nästan lät som fantastiska sagor men som visade sig vara helt sanna. Att man kan arbeta när man känner för det och med det man vill.

Med Sverek kan man inte gå vilse! Processen är smidig och okomplicerad och företaget seriöst med schyssta och trygga villkor. Min konsultchef
är personlig, varm och professionell.

Som hyrbarnmorska har jag alla fördelar. De absolut bästa sakerna med att åka ut och ta uppdrag är:

1. Det är roligt! Man möter kollegor över hela landet och får se de bästa sidorna av Sverige och får nya vänner överallt!

2. Man blir faktiskt mer kompetent! Det är enormt lärorikt att ta del av andra klinikers tänk och jag blir ännu säkrare i min roll som barnmorska.

3. Möjligheten att jobba varannan vecka och ändå kunna försörja mig på det och att vara med barnen den andra veckan har givit mig en livskvalitet jag aldrig kunnat få som fast anställd och schemaslav.

FRIHET är huvudorsaken för mig att jobba som hyr! Älskar att äga mitt liv. Ingen annan bestämmer när jag ska ha semester och inte, jag kan ta en vecka off bara för att…

Vill du också arbeta som hyrbarnmorska?

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även titta på ett urval av våra aktuella tjänster här

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR