Mottagningsläkare till Memira, Stockholm

Stockholm
Stockholm
Fast anställning
Heltid eller Deltid
2023-12-31

Är du den engagerade läkaren som får energi av att hjälpa dina förväntansfulla patienter? Har du en god erfarenhet och gedigen kunskap som ögonläkare?

Då kan tjänsten hos Memiras mottagningsverksamhet i Stockholm vara helt rätt för dig!

Din profil:
Vi söker dig som är läkare med klinisk dokumenterad erfarenhet. Du ska ha lätt att skapa relation med kunden samt goda samarbeten med dina kollegor. Vidare är du strukturerad och har en hög känsla för kvalitet. Du är positiv och förtroendeingivande och trivs i en självständig roll med ett högt tempo och växlande arbetsuppgifter. Memiras värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig – vilka är egenskaper de värdesätter högt och förväntar sig ska spegla dig som person.

Bra att veta:
Detta är en rekrytering där du anställs av Memira. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, i huvudsak förlagt måndag till fredag. Även deltid kan vara aktuellt. Anställningen är tänkt att starta så snart som möjligt, med hänsyn till nuvarande uppsägningstid.

Om Memira:
Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. De har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av deras 66 kliniker. De är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och växer nu snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad.

Memirakoncernen omsätter idag ca 800 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for life” genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Låter detta som tjänsten för dig?
Sök tjänsten som mottagningsläkare redan idag. Vi arbetar med ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I denna rekryteringsprocess är det Sverek som ansvarar för rekryteringen. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Francesco Vaccarezza
Rekryteringsrådgivare
072-076 20 25
francesco.vaccarezza@sverek.se

Stefan Thorup
Rekryteringsrådgivare
072-071 62 66
stefan.thorup@sverek.se

Som hyrläkare hos Sverek får du bra ersättning och bra villkor. Till din tjänst har du en dedikerad konsultchef som blir din personliga kontakt och ger dig stöd, service och support. Du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via eget företag. Som hyrläkare hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.