Vill du hjälpa de äldre i vårt samhälle? Sjuksköterskor sökes i Stockholm i sommar och höst!

Om uppdraget

Verksamheten ligger i Stockholm och bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård.

Vi söker sjuksköterskor som kan jobba dag, kväll eller natt med minst två års klinisk erfarenhet och med ett personcentrerat perspektiv. Meriterande med erfarenhet ifrån palliativ vård eller tidigare jobb inom hemsjukvården eller äldrevården.

Arbetstider

Dag 07:00 – 15:30

Kväll 14:00 – 21:30

Natt 21:00 – 07:15

Om dig

Vi ser gärna att du drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra kärnvärden: livskvalitet, utveckling och tillsammans. Du vill gärna hjälpa till på det sätt som du är bäst på att öka livsglädjen och trivseln för de äldre i vårt samhälle.

Alla våra medarbetare lägger stor vikt på respekt, ansvar, kompetens och omtanke så att vi tillsammans kan bidra till en bättre vård.

Förmåner

Överens.JPGUtmärkt service från erfarna konsultchefer

TIllväxt.JPG  Erfarenhet och utveckling

TIllsammans.JPG  Frihet och flexibilitet

Ersättning.JPGHög ersättning med trygga utbetalningar

Sverek AB

Vi har sedan 2005 fokuserat på kvalitet och långsiktighet inom vård och omsorg. Vi förmedlar bemanningssjuksköterskor, hyrläkare och socionomkonsulter för bemanningsuppdrag i hela landet. Du som sjuksköterskekonsult får en personlig kontakt med din närmsta konsultchef för att öka din trivsel hos oss och för ett gynnsamt samarbete över tid.

Vill du hjälpa?

Ansök då så snart som möjligt. Denna tjänst som sjuksköterska ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Du ansöker genom att skicka ditt CV till eller kontakta: Emma.Lind@sverek.se 070-974 26 44.

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.