SJUKSKÖTERSKA

Vi söker både allmänsjuksköterskor och samtliga specialistsjuksköterskor!

Vill du vara med och bidra till en god vård och vara den resursen som verkligen gör skillnad för människor varje dag?

Din arbetsdag
Vi har en mängd olika uppdrag hos olika vårdgivare runt om i Sverige. Uppdragen är av olika längd och även uppdragsstarten kan variera. Du kan välja att vara på ett och samma uppdrag eller rotera mellan olika, helt efter dina önskemål och erfarenhet. Arbetstider och tjänstgöringsgrad efter överenskommelse.

Din bakgrund
Du som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års erfarenhet kommer kunna ta dig an utmaningarna på våra uppdrag. Om du dessutom har en förmåga att lätt komma in i nya uppgifter, flexibelt förhållningssätt och en hög ansvarskänsla så är du den vi söker!

Vad vi erbjuder dig
Du erbjuds en anställning som konsult hos Sverek AB eller för dig med eget företag har du möjligheten att arbeta som underleverantör. Vi erbjuder riktigt bra ersättningar för våra sjuksköterskor! Dessutom bekostar vi boende vid behov under uppdragstiden. Goda anställningsvillkor där försäkringar ingår. Sverek kan erbjuda dig en mängd olika uppdrag inom landsting, kommuner och hos privata aktörer runt om i hela Sverige. Du kommer att utvecklas med nya erfarenheter och ditt nätverk kommer att breddas i och med möjligheten att ta del av olika uppdrag. Dina önskemål styr din arbetsdag!

Om oss
Sverek AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har funnits sedan 2005. Vi förmedlar sjuksköterskor och läkare för bemanningsuppdrag samt till fasta tjänster. Vi värdesätter våra konsulter högt och vi medarbetare på kontoret besitter mångårig kunskap från vården och bemanningsbranschen. Du som konsult får en personlig kontakt med din närmsta konsultchef för att öka din trivsel hos oss och för ett gynnsamt samarbete.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att skicka din CV eller kontakta:

Sandra Persson
sandra.persson@sverek.se
0707-526877

Anatoli Garcia
Anatoli.garcia@sverek.se
0739-889533

Kerstin Bergin
Kerstin.bergin@sverek.se
0707-560016

Välkommen att söka!

  • Dra filer hit eller