Psykiatri PIVA, psykiatrisk heldygnsvård, Hallands sjukhus Varberg, Region Halland v29-33

Om oss
Sverek AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag fokuserar på kvalitet och långsiktighet inom vård och omsorg som grundades 2005. Vi förmedlar bemanningssjuksköterskor, hyrläkare och socionomkonsult för bemanningsuppdrag i hela landet. Du som konsultläkare får en personlig kontakt med din närmsta konsultchef för att öka din trivsel hos oss och för ett gynnsamt samarbete över tid.

Vad vi erbjuder dig
Du erbjuds en anställning som konsultläkare hos Sverek med riktigt god villkor. För dig med eget företag har du möjligheten att arbeta som underleverantör när du är hyrläkare. Sverek kan erbjuda dig som konsultläkare en mängd olika hyruppdrag inom landsting, kommuner och hos privata vårdgivare runt om i hela Sverige. Du kommer att utvecklas med nya erfarenheter och ditt nätverk kommer att breddas i och med möjligheten att ta del av olika hyrläkaruppdrag. Dina önskemål styr din arbetsdag!

Uppdragets start och slutdatum/antal veckor: vecka 29-33

Beskrivning av uppdraget: ­­­­­­­­­
Dagtidsarbete, heltid, där dagbakjour i tjänstgöringen ingår cirka en dag i veckan, därutöver tillkommer nattbakjour och helgbakjour enligt schema på klinken:

(Byten kan förekomma)

Nattbakjour följande datum:  18/7, 30/7, 2/8, 13/8

Bakjour lördag:  21/7

Nattbakjour mån – tor: kl 17.00-08.00

Nattbakjour fre: kl 16.00-07.00

Bakjour lör: kl. 07.00 – 07.00

Bakjour sön kl : 07.00-08.00

 

Följande kompetens/erfarenhet efterfrågas:

Meriterande är:

Möjlighet att täcka hela perioden.

Tidigare uppdrag vid vuxenpsykiatrin Halland, med dokumenterad klinisk skicklighet

Vana vid journalsystemet VAS.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Uppdragen som hyrläkare ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande.

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.