Neonatolog till Barn och ungdomskliniken Växjö v30-32

Vi söker dig som specialist- och överläkare inom Neonatologi!

Information om avdelningen

Uppdraget innebär dagarbete på neonatalavdelning mellan 08.00-16-30. Därutöver neonatal beredskap övriga dygnet. Arbetsveckan är från kl 08.00 måndag morgon till 08.00 följande måndag. Vårt dokumentationssystem är Cambio Cosmic R8:1.

Önskemål om kandidaten

Meriterande är om kandidaten tidigare har arbetat som neonatolog på Barn och ungdomskliniken i Växjö, för bästa kontinuitetens. Kunskap om journalsystemet Cambio Cosmic, god samarbetsförmåga och följsamhet till lokala förhållanden och riktlinjer.

Vad vi erbjuder dig
Du erbjuds en anställning som konsultläkare hos Sverek med riktigt god villkor. För dig med eget företag har du möjligheten att arbeta som underleverantör när du är hyrläkare. Sverek kan erbjuda dig som konsultläkare en mängd olika hyruppdrag inom landsting, kommuner och hos privata vårdgivare runt om i hela Sverige. Du kommer att utvecklas med nya erfarenheter och ditt nätverk kommer att breddas i och med möjligheten att ta del av olika hyrläkaruppdrag. Dina önskemål styr din arbetsdag!

Om oss
Sverek AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag fokuserar på kvalitet och långsiktighet inom vård och omsorg som grundades 2005. Vi förmedlar bemanningssjuksköterskor, hyrläkare och socionomkonsult för bemanningsuppdrag i hela landet. Du som konsultläkare får en personlig kontakt med din närmsta konsultchef för att öka din trivsel hos oss och för ett gynnsamt samarbete över tid.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Uppdragen som hyrläkare ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande.

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, pdf.