KONSULTCHEF FÖR SOCIONOMER

Svensk Läkarrekrytering är ett starkt växande och framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och omsorg. Våra medarbetare har varierande bakgrund inom sjukvård, ekonomi, försäljning, entreprenörskap och HR.

Vi söker nu en kompetent kollega som vill vara med och bygga upp vår socionombemanning. Tjänsten innefattar affärsutveckling, försäljning och personalansvar för konsulter och framtida konsultchefskollegor. Vi erbjuder mycket goda villkor för rätt person.

Vi söker dig som har vad som krävs för att bygga upp ett specialistområde och därmed passar in på följande
1 Vi tror att du är en driven och professionell tjänsteförsäljare med fokus på att bygga långsiktiga relationer. Konsultchefsrollen förutsätter att du balanserar införsäljning av nya uppdrag med intresserade socionomer.
2 Gott ordningssinne är en fördel då du kommer att ha ett stort antal socionomer inbokade, i rekryteringsprocesser och under screening.
3 Du kommer att utveckla din förhandlingsteknik, med både socionomer och uppdragsgivare.
4 Tjänsten kräver också grundläggande förståelse för anställningsvillkor och avtalsskrivning. Många av våra bemanningsuppdrag kommer genom offentlig upphandling, med ett behov av att följa de krav som det ställer på oss.
5 Vi står stabilt på vår värdegrund Engagemang, Professionalism, Omtanke, Långsiktighet och Värdeskapande och förväntar oss att alla våra nya medarbetare också gör det.

Bakgrund och erfarenhet: Erfarenhet av försäljning, med dokumenterat goda resultat är starkt meriterande. Eftergymnasial utbildning med relevans till tjänsten är också meriterande

Anställningsvillkor: Heltid, fast + rörlig lön, tjänstepension, friskvårdsbidrag och i övrigt goda villkor.

  • Dra filer hit eller